Cred ca cea mai mare descoperire facuta de mine in ultima vreme a fost site-ul de filme online 4Cinema.Info – unde la filmul saptamanii am revazut un film de exceptie cu  Kevin Costner in rolul principal: Cel care dansează cu lupii – desi eu as traduce dupa titlul original, Dances with Wolves – Dansand cu lupii, dar nu titlul conteaza ci faptul ca filmul din 1990 chiar a fost unul de exceptie, iar daca eu l-am vazut pentru prima data pe o caseta video la un an de la premiera, inseamna ca am avut noroc.

Cel care dansează cu lupii cu Kevin Costner in rolul principal  -un film din  1990

Mie mi se pare ca filmul “Cel care dansează cu lupii“, pe care nu l-am putut vedea la TVR pentru ca ceva s-a intamplat cu transmisiea, nu vedeam subtitrarea, iar daca pentru mine era ok, sotia avea nevoie de ea ca sa inteleaga ce se discuta acolo, este atat un film istoric cat si unul psihologic. Asa ca am cautat un site de filme online gratuite cu subtitrare in limba romana, am descoperit “Cinemateca online” si asta a fost!

Pe scurt, Kevin Costner este un soldat din aramata unionista prins intr-o batalie ce parea ca are menirea de a tine armatele in adormire, iar el dorind sa termine povestea vietii sale, de frica ca va ramane fara un picior, alearga prin fata inamicului, scapand cu viata, neatins de gloante. Armata se pune in miscare si batalia este castigata, iar el devine un erou. Restul povestii va las sa o (re)descoperiti urmarind filmul Cel care dansează cu lupii online si cu subtitrare in limba romana! Vizionare placuta!

Cel care danseaza cu lupii

Cel care dansează cu lupii cu Kevin Costner in rolul principal -un film din 1990