Daca ai ales sa-ti faci un implant Fast & Fixed in Romania trebuie sa te informezi si sa stii ce probleme pot sa para la un astfel de sistem. Dar mai intai sa va dau un sfat, care pentru multi inseamna sanatate si succesul unei operatii pe baza de implant dentar in caz de edentatie totala. Nu faceti lucrarea definitiva mai devreme de sase luni, in niciun caz nu optati pentru ea din prima zi! Adica sa sariti peste etapa cu lucrare provizorie, ca sa iesiti mai ieftin.

Ce probleme pot sa apara la implantul Fast & Fixed – implant intr-o singura zi

Daca am ajuns deja la un numitor comun, si anume ca procedeul Fast & Fixed are doua etape, prima etapa este cea de operatie si de implant plus lucrare provizorie, apoi peste sase luni se pune lucrarea definitiva, care va fi purtata de voi mult timp de acum inainte. Tot peste sase luni se va sti daca lucrarea a fost un succes sau mai trebuie remediat ceva, adica daca au fost probleme. Evident, daca simtiti disconfort si durere mergeti imediat la medicul care a facut lucrarea, nu asteptati nici macar o zi.

Fiecare sistem are o garantie data de producator la materiale si una data de medic si clinica la care ati facut implantul. Nu conteaza cat costa lucrarea Fast & Fixed, conteaza cat de bun este medicul care opereaza, pentru ca pana la urma 99% din succesul operatiei este data de echipa de medici, caci in general pretul materialelor si calitatea acestora este acelasi. In urmatorul articol o sa va zicem care sunt clinicile pe care le recomanda Club SEO!

Implantul Fast & Fixed

Ce probleme pot sa apara la implantul Fast & Fixed – implant intr-o singura zi