Te intrebi ce pot sa-ti ofer pentru a te promova pe FaceBook? Sa luam si sa analizam putin poza de mai jos. Discutam despre cinci postari facute pe FaceBook, public majoritar feminin – postarile asa cum se vede sunt facute ieri. Printre ele avem un link si cateva poze. Nu le comemntez eu, insa banuiesc ca ai remarcat ca intr-o singura zi, daca ai face cinci postari ai avea un public de peste 10.000 de romani, iar aproape 21.000 au interactionat cu una din postari.

Ce pot sa-ti ofer pentru promovarea pe FaceBook?

Ca sa mai stabilim ceva de la inceput: ceea ce-ti pot oferi eu are la baza un public real, deci modul in care reactioneaza la ceea ce ii oferi tu, depinde de calitatea informatiei, nu de ceea ce fac eu! Noi oferim doar suportul, de aceea si pretul este de doar 1 euro pe zi pentru cinici postari diferite. Mai mult, selectam ceea ce distribuim, deci nu orice poate fi folosit pe paginile noastre pentru a fi promovat!

Facem o socoteala simpla, daca avem un impact de 20.000 pe zi, in 30 de zile depasim jumatate de milion de persoane care vad ofertele tale! O fi mult, o fi putin nu stiu, dar sunt sigur ca pretul este corect! Iar ca sa fie si mai convenabil, in loc de 30 de euro pe luna, iti oferim un pret special: doar 20 de euro pentru 30 de zile, cate cinci postari pe zi pe 4 pagini diferite!  Adica 1 milion de persoane vor vedea oferta ta!

Impact postari