Cel mai important rol pe o pagina de FaceBook il are evident administratorul, dar editorul este poate la fel de important – daca tinem cont ca poate face orice cu exceptia modificarii rolurilor pe pagina si a setarilor – gen nume, adresa, etc. In rest poate face orice, poate chiar sa stearga postarile altor administratori sau editori. Prin urmare rolul de editor pe o pagina FaceBook este foarte puternic, aveti grija cui il oferiti!

Ce poate face un editor pe o pagina FaceBook

Interesant este ca un moderator de pagina FaceBook nu poate crea si nici sterge postari, in timp ce promotorul si analistul au cele mai putine atributii ( cu exceptia celui mai nou rol, cel de colaborator in direct ).  Deci nu dati niciodata rolul de adminstrator la o pagina de-a voastra, este suficient sa-l faceti editor si poate face orice – fara a risca sa ramaneti fara pagina.

Atentie! Aici vorbim de utilizatori obisnuiti, nu de cei care au agentii de publicitate sau folosesc conturi business. Cand cedam un rol de editor? Cand avem membri de familie care ne ajuta, prieteni sau colaboratori ai site-ului putem sa-i oferim aceasta calitate, in rest ar fi bine sa nu cedati un astfel de post necunoacutilor, nici macar in cazuri speciale, cum ar fi teste, etc. O pagina buna se construieste cu greu, am auzit ca unii le vand cu 10 euro/1000 de fani, pare putin daca pagina este nisata, sa 10.000 de fani ar fi doar 100 de euro, dar avantajele sunt mult mai mari. In speranta ca v-am lamurit, va mai asteptam pe site-ul ClubSeo pentru a gasi informatii despre Social media.

Editor pagina FaceBook

Ce poate face un editor pe o pagina FaceBook