Asa cum am promis inca de cand am deschis Club SEO, voi posta din cand in cand pe forum articole interesante iar la unele voi da chiar posibilitatea de a discuta direct pe pagina respctiva. Este si cazul discutiei despre plugin-uri pentru WordPress. Deja stim ca nu se recomanda mai mult de patru sau cinci plugin-uri pe un site, pentru ca in primul rand consuma resurse, incetinesc viteza de incarcare si nu prea ajuta chiar asa de mult. Adica raportul beneficii vs disconfort este mereu subunitar.

Ce plugin pentru WordPress imi recomandati

Eu folosesc Akismet aproape fara exceptie, pentru ca evident m-am saturat de SPAM. Un singur cont activat pentru toate site-urile, am scapat zic eu de peste 90% din comentariile inutile. Evident ca nu mai las comentariile active decat daca este absolut necesar, oricum nu am site-uri la care sa fiu 100% intersat sa primesc astfel de chestii, ca sa stau si sa le aprob mereu. Google XML Sitemaps este inca un plugin pe care-l folosesc cand vad ca nu prea sunt multumit de indexarea paginilor.

Deci daca ai descoperit un plugin care cu adevarat face ceva bun, spune ce ai observat de cand l-ai instalat si cu ce ti-a imbunatatit site-ul. De restul ne ocupam noi, il testam si o sa-ti facem un review. Mai mult, daca chiar tu creezi un astfel de plugin, o sa-l promovam GRATUIT pe Club Seo!

Pentru reclamele de la Google AdSense folosesc de obicei Ad Injection, mie imi place si daca tin cont ca este pus pe 100 de site-uri, cred ca nu face cine stie ce rau. In schimb nu am descoperit un plugin pentru partea mobila, de aceea ma vad nevoit sa folosesc tele responzitive. Totusi daca as gasi ceva bun ar fi ok, caci am cateva teme care chiar imi plac si ar fi pacat sa le schimb.

wordpress plugins

Ce plugin pentru WordPress imi recomandati