Anul asta am vrut sa-mi fac si eu cateva cadouri, asa ca am vrut sa vad care sunt magazinele cu cele mai mari reduceri de Black Friday, adica vinerea celor mai mici preturi – teoretice! Zic teoretice pentru ca de cele mai multe ori, cu 30 de zile inainte de Black Friday preturile cresc, iar apoi dupa ce pretul este redus, te trezesti ca unele produse sunt mai scumpe ca inainte de ieftinire! Dar ast ae o alta poveste, depinde de la magazin la magazin, iar daca ai exemple le poti da aici, sa discutam deschis despre reduceri adevarate si pacaleli online!

Ce mi-am cumparat de Black Friday anul acesta, de unde si cat am primit reducere

Ca sa va zic ce mi-am luat eu, un Windows 10 pe 64 biti, pe flash, ca pe DVD nu inteleg de ce nu era in stoc! Partea ciudata este ca l-am instalat peste o versiune gratuita, insa nu mi-a cerut key-ul, dar de mers merge la fel de aiurea ca si inainte de instalare. Probabil ca o sa ma uit ca e Black Friday si o sa formatez partitia C, apoi o sa instalez din nou o versiune curata de Windows 10. Asta penntru ca pe varianta 8.1 nu sunt recunoscute toate driverele, desi e un HP cu full suport!

Sincer sa fiu as fi vrut sami iau o tableta noua, dar am mari reticente in ceea ce priveste raportul calitate/pret la tabletele din noua generatie, eu zic sa mai stau pana la Craciun macar, abia atunci sa fac o investitie, mai ales ca ce ma deranjeaza cel mai mult la noul meu smartphone este autonomia.

Black-Friday-2017

Ce mi-am cumparat de Black Friday anul acesta, de unde si cat am primit reducere