De curand am avut cateva surprize legate de contul de FaceBook al site-ului, asa ca ma gandesc serios sa-mi fac un cont verificat [ ecuson albastru ]. Acum problema este ca am vazut ca primesti acest ecuson daca esti o persoana de interes public, sau ma rog – o organizatie media. Parca nu sunt nici una, nici alta. Totusi dupa experienta de zilele trecute ma gandesc serios ce sa fac, sa nu raman fara pagini si grupuri [ am destule si sunt peste 200.000 de fani/membri! ].

Ce faci cand pierzi accesul la contul de FaceBook

Va ziceam ca am avut probleme cu contul de FaceBook, asa ca am cateva sfaturi: sa aveti un cont de rezerva pentru pagini si grupuri [ de preferat al sotiei sau al copiilor ], desi daca ma gandesc ca am avut probleme cu al sotiei [ care si acum este blocat, cerand poza dupa ID – iar ea a facut greseala sa inverseze luna cu ziua ] nu prea stiu daca e suficient sa ai doar conturi reale, poate ca unul de rezerva cu numele inversat ar fi bun.

Ce nu mi-a placut la ei este faptul ca m-au pus sa cumpar o cartela cu numar ca sa verific contul, apoi oricum l-au blocat. Nu ma chinuie cei 5 euro, ci faptul ca am alergat degeaba la magazinul din colt, acum cartela nu-mi mai este de niciun folos! Nici macar nu am telefon dual SIM, iar la Orange au mai inventat ceva – cartela expira dupa prima luna daca nu o reincarci macar odata! Pe bune? Nici nu mai sunt in tara, dar asta e o alta problema!

contul de FaceBook blocat

Ce faci când pierzi accesul la contul de FaceBook