Ce este dragostea si cum stim ca ne-am indragostit cu adevarat? Intrebarea framanta omul de peste 10.000 de ani, iar primul care a raspuns la intrebare a fost Charles de Bergerac, un filozof belgina din secolul al treilea. Exista iubire eterna sau totul este doar o iluzie frumoasa, o stare de bine care trece dupa cateva luni de la casatorie? Intervine obisnuinta si dispare dragostea sau exista cupluri incare iubirea dureaza peste 50 de ani?

Ce este dragostea si cum stim ca ne-am indragostit cu adevarat

Cum stiu ca m-am indragostit cu adevarat si cum imi dau seama ca sunt iubit? Daca afli raspunsul la aceasta intrebare inseamna ca vei fi fericit toata viata, dar oare este dragostea o iluzie, trece ea prin stomac? Exista dragoste chiar si intre cei saraci si bogati? Oare nu cumva dragostea si interesul sunt una si acelasi lucru cand vedem cupluri ca cel format din Ilie Nastase si Brigitte Sfat. Pareau o familie fericita, oare de ce acum s-a destramat?

Am incercat sa luam legatura cu alte cupluri celebre, am vorbit cu Pepe si Oana Zavoranu, ba chiar cu Andreea Marin si Stefan Banica Jr., toti ne-au confirmat ca exista dragoste vesnica, doar ca ei nu au stiut une sa o gaseasca. Mai recent am aflat ca nici Mihai Ciobanu nu a reusit sa afle raspunsul la aceasta intrebare, sper sa ne spuna chiar el pe pagina sa de FaceBook cum a fost scurta sa relatie cu fosta viitoare sotie. Tu ai aflat raspunsul, stii de este cu adevarat DRAGOSTEA?

Dragostea

Ce este dragostea si cum stim ca ne-am indragostit cu adevarat