Atunci cand vrei sa vezi cam ce se cauta pe Google si vrei sa folosesti asta pentru a mari numarul ce vizitatori pe site-ul tau pe long tail keywords, poti folosi sugestiile din bara de cautare. Daca tot am avut recent cateva discutii dspre unguri, hai sa vedem ce sugereaza moatoarele de cautare despre cum sunt ungurii? Ne da o informatie legata de ei acest lucru? Evident ca nu, ci doar pe baza cautarilor efectuate de altii ti se propun variante.

Cautarile organice si sugestiile oferite de Google te pot ajuta in SEO

Asa cum se vede mai jos, daca vei scrie ungurii sunt, vor apare trei variante de cautare nu de raspuns la intrebare. Cu ce ne ajuta asta? Pai destul de mult, vom incerca sa folosim si noi pe long tail variantele propuse: ungurii sun prosti. huni sau catolici. Evident ca in scurt timp vom vedea cate cautari sunt, iar daca sunt destul de multe si care este impactul asupra traficului si venitului unui site. Ce-i drept nu am speranta ca va cauta cineva pe Club SEO informatii despre unguri, dar mai stii?

Acum sper sa nu-mi sara ungurii in cap, am dat exemplul asta pentru ca s-a discutat despre el si multi credeau ca asa crede Google despre unguri, romani sau mai stiu eu ce natie. Eronat, nu este decat o statistica ce arata ca aceste cuvinte au mai fost cautate. Chiar daca anumite caracteristici sunt corecte, adica este evident ca ungurii in marea lor majoritate sunt catolici, huni teoretic nu sunt si nici nu este clar daca au fost, cat despre prosti, fiecare natie cu ai sai, nu cred ca vecinii de peste Tisa sunt o exceptie.

Cum sunt ungurii?

Cum sunt ungurii?