Site-ul Caut-bona.Info este o investitie buna, mai ales ca se vinde impreuna cu pagina si grupul cu acelasi nume de pe FaceBook. De la lansare si pana astazi site-ul a produs peste 2000 de euro, deci pretul de vanzare ar trebui sa se invarta in jurul acestei sume. Recunoasc ca l-am cam lasat de izbeliste in ultimile luni, deja am treburi mai importante decat sa aprob zilnic mesaje, sa discut cu agentii de plasare, etc. Oricum nu ma pot plange de investitia facuta, ba mai mult – pot spune ca a rentat.

Site-ul Caut-bona.Info este de vanzare

Cred ca vei reusi sa faci treaba buna cu site-ul Caut-Bona.info din doua motive: in primul rand este deja cunoascut printre mamici si bone, fiind online de mai bine de trei ani si jumatate. De ce renunt la el? Pentru ca acum ma ocup de Mamica.Org, un site care din punctul meu de vedere imi da mai multa libertate in postarea de articole interesante. Cum nu avem o tema prea adecvata la Caut-bona.Info este evident ca mai mult decat am gacut pana acum nu avem cum face, deci este nevoie de cineva care poate transforma site-ul in ceva mai bun!

oferta

Iti recomand sa-mi faci o oferta de pret pentru site sau domeniu ( pot face redirect la continut pentru 30 de zile, dupa care intri in posesia domeniului, evident plata in avans sau cel putin 50%, pentru a fi siguri ca nu riscam nimic). Va reamintesc ca subdomeniul bona a mers excelent, deci ati putea muta continutul pe subdomeniu iar site-ul sa-l faceti mai adecvat pentru numele pe care-l poarta! Nu ezita sa lasi o oferta, indiferent de pret si variante propuse de tine, cine stie poate gasim o cale de mijloc si facem tranzactia!

Caut-bona