Cand am deschis rubrica de stiri nu stiam efectiv despre ce o sa discutam aici, asa ca dupa ce am vorbit despre muzica, acum ar fi interesant sa vedem ce spune lumea despre Doamna Bamboi, vedeta Pro TV lansata de Catalin Maruta la emisiunea unde nu prea ai ce vedea. Ca mama eroina, cu cei 13 copii ai sai, Maria Bamboi chiar merita promovata, desi ma indoiesc ca in modul in care o face Pro TV-ul azi, dar in loc de mimic, e bine si asa.

Cati copii are Maria Bamboi si unde sunt ei acum si ce mai spune PRO TV-ul

Deci pentru curiosii care voiau sa stie cati copii are Maria Bamboi, va zic eu – are 13 mari si frumosi, fara sa fie nevoita sa apeleze la varianta lui George Chirila, deci se poate daca stii cum si ai cu ce! Lady Bamboi a mai imbatranit putin de cand in 2010 la 57 de ani aparea pentru prima data la Pro TV, dar a ramas la fel de dezinvolta, cu o judecata batraneasca ( nu in sensul varstei inaintate, ci in sensul experientei de viata ).

Maria Bamboi are 13 copii plecati prin lume, sunt in toata Europa, chiar si in Norvegia. Ce mai poti spune cand vezi o astfel de viata? Iar pentru Maria Bamboi viata a fost mereu o lupta, inca de la varsta de cinci anim cand tatal ei a fost arestat ( pentru omor ), apoi nici mama nu a fost un sprijin pana la capat, pe cand actuala doamna Bamboi avea doar 15 ani a cazut la pat, iar tanara a trebuit sa-si asume si rolul de mama si de tata pentru fratii ei. Asa a reusit sa treaca prin viata, cu bune si cu rele, crescand mari pe cei 13 copii ai sai, fiind acum bunica si poate in curand strabunica!

Maria Bamboi are 13 copii

Cati copii are Maria Bamboi si unde sunt ei acum ?