Desi in mod evident ca nu poate castiga bani multi pe Instragram oricine, la fel cum nici pe YouTube sau din AdSense, nu mai zic de afiliere, este o varianta de castig la care merita sa te gandesti. Asa ca am de gand sa fac si eu treaba asta in luna iulie, pe contul de socializare voi incerca sa popularizez broderiile sotiei. Daca pe FaceBook are 40.000 de fani, acelasi numar pe Instagram i-ar putea aduce un venit aproape pasiv frumusel. Minimul de urmaritori ar fi cam 3.000, deci nu este chiar foarte greu.

Cati bani poti castiga pe Instagram ?

Daca te intrebi cum poti castiga bani pe Instagram, o sa-ti explic in cele ce urmeaza. Primul pas este sa devii influencer prin aplicatia Tribe. Pare ciudat la inceput dar o sa incerc pe parcursul catorva articole sa va explic cat mai bine cum sta treaba cu banii, pozele si Instagram-ul. Sa vedem ce este un influencer: in Social Media este o persoana care are cel putin 30.000 de urmaritori, deci teoretic site-ul Broderii.Info ce a strans pe FaceBook peste 40.000 de fani a devenit asa ceva [ desi se spune ca pe FaceBook ar fi nevoie de macar 100.000 de fani – urmaritori ].

Revenind la Instagram, brand-urile vor sa fie in contact cu urmaritorii tai, daca sunt in numar mare, iar daca ai reusit sa ai peste 100.000 de urmaritori, poti castiga lejer 500 de dolari. sa fie la fel si pentru romani? Teoretic DA, practic cine stie, caci nimeni nu dezvaluie veniturile sale din Instagram. Vedetele care au cateva sute de mii sau chiar peste un milion de urmaritori primesc bani buni, asa ca cine stie ce poti face tu daca incepi o campanie pe Instagram? Unii zic ca se pot castiga bani frumosi si pe Pinterest, dar despre asta o sa discutam cu alta ocazie.

Ca sa finalizam subiectul de azi, primul pas este sa ai un blog, sa ai cont pe Instagram si sa strangi macar cateva zeci de mii de urmaritori. Apoi sa ai bafra sa gasesti o firma interesata sa-i faci publicitate, iar banii incep sa curga!