Serialul Ingeri si nobili are 36 de episoade si a fost lansat in anul 2013, deci este un serial turcesc destul de nou. Ma gandesc ca sunt multi dintre fanii nostri de pe FaceBook care ar vrea sa stie mai multe despre alte personaje din serial, cum ar fi Fatih Soysal sau Rezzan Ataman. Despre dragostea dintre Ayşen si Savaş cred ca nu ar trebui sa va dezvalui nimic, pentru ca de fapt acesta este si subictul principal al serialului. Totusi va dati seama din poza noastra ce va urma, nu-i asa?

Cate episoade are serialul turcesc Ingeri si nobili de pe Acasa TV

Acum ca stim cate episoade sunt in serialul Ingeri si nobili, putem face socoteala cam cate au ramas pana la final si mai ramane sa vedem daca dupa ce se vor casatori Ayşen si Savaş, casatoria lor va fi si finalul problemelor. Va iesi adevarul la suprafata? Ce se va alege de cele doua firme rivale?

Daca va place sa nu de Feride Katiboğlu sunt sigur ca tot ati vrea sa stiti cum se termina casatoria ei, isi va da seama cat de rau este sotul ei sau acesta va reveni l asentimente mai bune, intelegand ca nu prin smecherii poti accede la bogatiile familiei Katiboğlu? La fel de interesant este daca se va afla ca de fapt Yasar nu este tatal natural al frumoasei Ayşen si ca de fapt Ata este cel care a contribuit la aducerea pe lume a eroinei principale. Cum va afecta aceasta dezvaluirea viata celor din jur, aflati daca veti sta seara de seara pe Acasa TV si veti urmari serialul Ingeri si nobili, care sa recunoasten, devine din ce in ce mai interesant, nu-i asa?

Ingeri si nobili final

Cate episoade are serialul turcesc Ingeri si nobili de pe Acasa TV