In mod evident ca folosirea internetului, mai ales in jocuri – face ca bateria unui telefon Samsung S6 sau S6 Edge sa se termine mult mai repede, eu zic ca in mai putin de o zi ( lumina )! Exista insa voci care sustin ca in lipsa conexiunii la internet ar putea tine chiar patru zile! Am sa fac proba asta azi, dupa ce se va descarca complet, chiar sunt curios daca este sau nu adevarat acest mit despre telefoanele Samsung Galaxy S6.

Cat tine bateria la Samsung Galaxy S6 si S6 Edge fara conexiune la  internet?

Cele doua telefoane Samsung Galaxy S6 si S6 Edge au o baterie mai mica decat predecesorul lor S5, de numai 2500 mAh si respectiv 2600 mAh. De ce s-a facut aceasta trecere nu stiu, pentru ca sincer vorbind ai nevoie de autonomie mai mare. Chiar ma bate gandul sa cumpar un acumlator extern de 10.000 mAh. Teoretic acord sansa la 48 de ore in stand by, dar nu mai mult. Asa cum am spus am sa fac azi testul si am sa public rezultatele cand bateria va fi descarcata. Nu voi opri telefonul noaptea.

Am mai spus si o repet, imi este dor de telefoanele la care bateria – respectiv acumulatorul, cum este corect – tinea cate o saptamana, chiar si cand vorbeai. Autonomia unui smartphone este mica, indiferent ce zic unii sau altii. Chiar este util sa folositi salvarea energiei, o puteti seta de la 50% si pana la 15%. Nu am incercat sa folosesc telefonul in configuratia minima, in care se salveaza energia maximul posibil, ar insemna sa transform telefonul in unul alb-negru, nici chiar asa! Mai rau este ca nu poti inlocui bateria, deci final de drum egal final de viata telefon!

 Samsung Galaxy S8

Cat tine bateria la Samsung Galaxy S6 si S6 Edge fara conexiune la internet?