Inca se mai fac bani cu distribuirile pe FaceBook, am facut ieri un test cu un articol nisat, surpriza a fost ca am reusit sa adune 3.100 de vizualizari si un venit de 14 euro – in timp ce fara aceasta distribuire facea undeva la maxim 2 euro/zi! Un calcul simplu arata ca daca ai avea trei astfel de site-uri ai reusi sa faci lejer 1.000 de euro pe luna doar din distribuirile in grupurile de pe FaceBook. Acum sa va zic si un pont, grupul era de peste 100.000 de membri si era din UK! DA, in limba romana, nu engleza si DA, era grup de romani stabiliti in Marea Britanie!

Cat produce o distribuire pe FaceBook bine plasata?

Sursele de trafic pe site nu sunt chiar asa de diverse, fie este trafic din cautari pe motoarele de cautare, fie din Social Media, asa ca daca ai nevoie de acest serviciu iti stam la dispozitie cu un public ce depaseste 200.000 de romani! Avem doua pagini mari, una cu 43.000 de fani si una cu 33.000, dar si cateva mai ici cu pste 10.000 de fani fiecare. Mai adaugam si cateva grupuri ce ajung la peste 150.000 de membri, asadar daca vrei sa fii promovat, nu ezita sa ne scrii la rubrica contact!

Revenind la castigurile unui site din distribuirile pe FaceBook, ele pot fi substantiale daca ai ce sa distribui fara sa enervezi auditoriul – da, multi au impresia ca omul vrea sa vada toate incercarile tale, sa-i bip-aie telefonul din minut in minut. Uite ca nu e chiar asa, nu mai zic ca lumea serioasa este de obicei la munca, asa ca e importanta si ora la care distribui, la fel cum este importanta si ziua – in weekend lumea sta si pe FaceBook, deci fa-ti un plan bine pus la punct.

distribuire pe FaceBook

Cat produce o distribuire pe FaceBook bine plasata?