Am vrut sa fac un test si am luat nu unul ci doua site-uri cu cate 1 euro bucata – domenii mai exact, am pus zilnic continut si am dat drumul pe FaceBook pe un grup de nisa, pe o pagina related si pe unde am mai putut eu – ocazional. Afacerea a inceput pe 1 septembrie cu primul site si pe 22 septembrie cu al doilea. Ia ghiciti cat au scos cele doua site-uri de nisa? Primul a adus 137 de euro si al doilea azi a ajuns la 50, deci in total 187 de euro intr-o luna – se putea si mai mult daca era continut suficient.

Cat de mult ma ajuta Social Media in afacerea mea

Deci eu zic ca daca folosesti cum trebuie Social Media Marketingul ai sanse de a castiga bine din afaceri de nisa, acum evident ca ai nevoie de public, eu m-am bazat pe un grup ce a urcat repede la 11.500 de membri – cu 5.000 acumulati in ultima luna datorita continutului adaugat de site-uri, pe o pagina cu 22.000 de fani pe o nisa adiacenta si pe alte grupuri unde am postat destul de rar si care nu-mi apartineau.

Mai pe scurt eu zic ca a meritat sa petrec cate patru sau cinici ore pe zi sa fac site-urile si sa distribui articolele, mai ales ca in timp ele vor mai aduce venituri. Eu am optat pentru un TLD scump, online – dar peste un an am sa mut contentul pe subdomeniu si gata, resurse putine cheltuite si un venit frumusel. Da, este adevarat ca nu mi-a reusit mereu “fenta” asta, insa aici intervine bafta, flerul si experienta – cu cateva nise din astea – sa zicem cinci, ai avea 1.000 de euro pe luna cu cinci site-uri de nisa!

Social Media

Cat de mult ma ajuta Social Media in afacerea mea