Te intrebi la ce ti-ar folosi un content writer bun, daca oricum poti sa scrii si tu niste texte, sau de ce ce nu, sa angajezi pe bani putin pe altcineva. Ei bine sa-ti spun cum sta treaba cu scrisul articolelor contra cost, sau la ce te ajuta ele. In primul rand nu toti avem inclinatie spre a scrie – culmea este ca multi nu pot scrie in fiecare zi, deci daca vrei sa ai continut de calitate pe site-ul tau ( nu asa cum vezi la noi, adica o insiruire de idei, etc. ) plateste un content writer bun si scapa de probleme!

Cat  costa un content writer bun si cum ma ajuta el sa castig bani

Acum sa revenim la intrebarea de baza: cat costa un content writer bun si la ce ma ajuta el? Costa cam 1 sau 2 euro/100 de cuvinte, in functie de complexitatea subiectelor abordate, de limba in care se scrie si de cantitatea ceruta pe unitatea de timp. Daca vorbim de content writer in limba engleza as merge pe varianta de 2 euro/100 de cuvinte, pentru ca sigur nu vrei fraze puerile in textul tau, de genul celor din clasele de incepatori – chiar daca sunt corect scrise gramatical.

La ce te ajuta un content writer bun? La trafic mai mare, la cititori care revin pe site, mai pe scurt te ajuta sa faci mai multi bani! Cat pot castiga cu site-ul meu? Depinde de nisa lui si de traficul site-ului. Daca luam un trafic din Romaina si o nisa obisnuita – adica nu una cum ar fi bani online, ar fi cam 1 euro/1000 de vizitatori, daca este trafic din alte tari, se poate dubla sau tripla castigul unui site. Pot castiga 10 euro pe zi cu un site ce are sub 1500 de vizitatori? DA, se poate daca stii ce nisa sa abordezi si daca cititorul sta pe site pentru mai mult de un articol!

Content writer bun