Daca vrei sa investesti intr-un smartphone Samsung Ggalaxy S7 Edge si vrei sa-l cumperi de la Flanco, pregateste in jur de 3.700 de lei pentru asta. Ce primesti la banii astia? Un telefon mobil de ultima generatie, cu 32 GB spatiu de stocare, evident dotat cu sistemul de operare Android, un design modern si o camera foto de exeptie. L-am testat si noi timp de doua zile, am vazut ca cei care isi doresc experiente noi in jocuri au la indemana puterea unui CPU nou si 4 GB de memorie RAM. Intr-un cuvant un smartphone bun, cu performante excelente si la un pret cam piparat.

Cat costa Samsung Ggalaxy S7 Edge la Flanco, performante si dotari de top

Chiar daca pretul unui smartphone Samsung Ggalaxy S7 Edge nu este deloc mic, primesti un telefon rezistent la apa si praf, iar cei 32 GB de memorie pot fi extinsi cu ajutorul cardului de 128 GB. La categoria autonomie sta destul de bine iar faptul ca dispuneti de incarcare wireless este un plus, ati scapat de firele intinse prin toata casa, nu-i asa? Iar acumulatorul de 3600 mAh nu te va dezamagi niciodata. Asta primesti daca platesti in jur de 3.700 de lei la Flanco pentru telefonul Samsung Ggalaxy S7 Edge.

Pe mine sicer m-a impresionat functia Dual Pixel Sensor, care te ajuta sa faci cele mai bune poze pe care le ofera un telefon mobil, stabilizatorul de imagine si cele doua diode din senzor isi spun cuvantul, fara nicio discutie. Sfatul meu este sa vedeti ofertele de la WikiShop si apoi discutam despre alte detalii, ok?

Samsung Ggalaxy Ss7 Edge Flanco