Cat castiga un content writer in Romania? Depinde de cat de bine scrie si de cine are nevoie de el, in ce limbi scrie si pentru cine. De exemplu ca sa faceti o mica comparatie, un content writer in America castiga intre 50.000 si 128.000 de dolari! In Romania vad pe SeoPedia niste preturi de nu-mi mai vine sa scriu, dar asta e o alta poveste. In primul rand pentru a castiga cu adevarat bani din munca de content writer ar trebui sa ai de munca permanent, deci de aici ar trebui sa incepi.

Cat castiga un content writer in Romania

Deci asa cum spuneam, daca vrei sa castigi bani din munca de content writing ar trebui sa ai contracte permanente, este punctul de pornire. Daca ai sa alergi dupa clienti la nesfarsit, nu vei avea un venit constant, deci nu te vei putea intretine din acesti bani. Ma gandesc sa facem cumva pe ClubSEO ca sa atragem cat mai multi doritori de articole de calitate, dar in acelasi timp sa avem si o masa critica de content writeri care sa le ofere aceste articole.

Ziceam de castiguri, ca in Romaia sunt destul de mici, in SUA suficient de mari ca sa iti permita un trai linistit. Scriu de ani buni articole la comanda, de cele mai mult eori am reusit sa fiu multumit si eu si clientii de rezultate. Am lucrat cu Oktal sau MoldoGSM, dar si cu foarte multi clienti ocazionali. Am cerut in medie 1 euro/100 de cuvinte, deci daca as fi scris zilnic catre trei articole de 300 de cuvinte, ar fi fost un venit de 9 euro/zi. La o medie de 22 de zile lucratoare venitul unui content writer ar fi ajuns la nici 200 de euro! Slab, mai mult decat slab! Evident ca trei articole nu inseamna o zi completa de munca, dar sincer va zic ca nici nu cred ca poti avea inspiratie la infinit. Daca vreti dezvoltam subiectul la sectiunea discutii.

Publicitate-FaceBook