Vanzarile de case in Ungaria au explodat in perioada 2010 -2012, apoi a venit criza si romanii au ramas fara fonduri, insa dorinta de ase muta intro-o tara civilizata si unde casele au inca preturi ceva mai mici decat in Romania a ramas. Totusi as vrea sa lamuresc cateva aspecte legate de casele din Ungaria, pentru ca am impresia ca multi si-au facut o impresie gresita despre preturile de acolo. S-a creat impresia ca in Ungaria casele se vand la cateva mii de euro, in marea lor majoritate. Nu este chiar asa!

Case de vanzare in Ungaria la preturi mici

M-am mutat in Ungaria acum sase ani, cand inca nu se resimtea in totalitate criza economica din Romania si nici in Europa nu aparusera emigrantii din Siria. Si azi sunt incantat de ce am gasit, iar pentru a ma decide unde anume sa ma mut am batut granita Romaniei din vest pe toata lungimea ei. Am ales sa ma stabilesc langa vama Turnu, la cativa kilometri distanta de Arad. Zona este ca peste tot in Ungaria – setpa! Deci adio peisajele noastre pline de iarba verde, paduri nici nu incape discutia. In schimb liniste, oameni civilizati si prietenosi. Si foarte multi romani – in mare parte unguri mutati peste granita,care si-au cumparat case in Ungaria, multi dintre ei facand naveta la Arad.

De ce am ales zona de langa Arad? Pentru ca drumurile sunt inca ok – s-au mai deteriorat intre timp, nu mai au nici ungurii bani de pus asfalt – am la 3 minute de casa banca, gara, market si LIDL + Penny Market. Acum sa revenim la casele din Ungaria si preturile lor. Cele batranesti din vaiuga, cu multe acareturi nefolositoare, acoperis numai bun de reparat, dar frumos vopsite la starada, gasesti pana in 10.000 de euro. Dar o casa buna incepe de la 30.000 in sus. Ce inseamna o casa buna in Ungaria? In primul rand din caramida ( chiar daca sunt renovate pe structura unei vechi, din vaiuga – pamant batut ), cu acareturi care nu incurca ci ajuta, conectata la calalizarea centrala. In rest cam toate ofera acelasi lucru, apa, gaz – eu prefer la butelie, pentru ca ies mai ieftin, electricitate, deci totul ca la oras.

Casa ieftina in Ungaria

Case de vanzare in Ungaria la preturi mici

Casa din imagine nu este din Ungaria si nu este de vanzare! Gasiti oferte cu case de vanzare in Ungaria pe FaceBook – Imobiliare Ungaria! Bafta!