Probabil c anu am prea multe domenii EMD, insa Casa-mea.Info mi se pare unul de perspectiva, eu am luat domeniul in ideea de a promova casa mea din Ungaria, pe care intentionam sa o vand. Am avut cred eu, in jur de 20 de solicitari – dar din nefericire soldate toate cu un esec. Nu pentru ca nu ar fi fost o oferta buna sau pentru ca ar fi fost o casa prea scumpa, ci principalul motiv a fost lipsa banilor la cumparator. Cei mai multi aveau si ei la randul lor o casa sau un imobil de vanzare, asa ca propuneau schimburi sau plata in rate.

Casa-mea.Info scos la mezat pentru cine vrea sa dezvolte in continuare proiectul

Sincer vorbind mi se pare un proiect viabil si cu viitor, daca se gaseste cineva care sa faca ceea ce fac eu pe Club SEO, adica sa scriu zilnic. In fone, nu insist prea tare pe vanzare, avand in vedere ca este un domeniu care imi suna bine, iar timp am destul, cu cat site-ul este mai vechi si mai puternic, cu atat valoarea sa va creste, cred eu cu mai mult de 12 euro pe an ( macar prin faptul ca acesti bani se recupereaza cu un singur articol publicitar ).

Deci cam asta este, mai pe scurt am scos Casa-mea.Info la vanzare, ma gandesc la un pret modic de 250 de euro cu hosting pe un an inclus in pret ( 12 luni de la data tranzactiei ). Pana la vanzare, daca treci pe aici si ai nevoie de publicitate pe nisa respectiva, nu ezita s ama cauti, de multe ori ceea ce-mi proun sa vand ramane ani buni in portofoliul meu, tocmai pentru ca nu vand chiar foarte ieftin, chilipiruri sa le zicem asa!

Casa mea info

Casa mea – un site scos la mezat pentru cine vrea