Acum ceva timp am cumparat domeniul Casa-Mea.Info pentru ca doream sa imi promovez singur proprietatea din Ungaria, sa reusesc sa o vand cat mai bine. Culmea este ca din punct de vedere SEO treaba a mers bine, ba pot spune ca am avut si cativa clienti, doar ca si azi este inca scoasa in vanzare, nu am reusit sa obtin pretul dorit de mine. Poate ca daca o vindeam cu o pierdere de cateva mii de euro, as fi economisit macar benzina pentru drumurile anuale de la Iasi la Arad.

Casa-mea.Info – domeniul si site de vanzare

Chiar daca uneori ma simt inspirat si mai scriu cate un articol pe site, nu cred ca am mari sanse sa-l folosesc la adevaratul lui potential, asa ca daca tu crezi ca ai mai multe idei si resurse, poti incerca sa cumperi un site cu aproape doi ani vechime. Site-ul produce in acest moment venituri mai mari decat costa intretinerea lui, adica pret domeniu + hosting, deci nu este nicio graba sa scap de el, dar oricum nici mari averi nu am sa fac cu el daca continui sa nu-l promovez mai deloc.

Ca idee suplimentara: as putea sa-ti ofer si pagina de FaceBook, daca te bate gandul sa promovezi Imobiliare Ungaria cu siguranta iti va prinde bine, fani reali si multi dintre ei interesati de subiect. Cam astea ar fi de spus despre site, cu regret o sa ma despart de el, dar pana la urma nu poti tine un site doar de dragul de a avea unul, mai ales ca scopul pentru care a fost cumparat nu a fost atins. Cred ca mai repede mergi pe varianta anunturi online, daca tot vrei sa vinzi o casa! MAi multe detalii le discutam dupa ce-mi lasi un mesaj la rubrica contact, cu pretul propus de tine!

casa mea

Casa-mea.Info – domeniul si site de vanzare