Pretul unui articol depinde in mare masura de nisa pentru care este scris si de exactitatea datelor, caracterul articolului, etc. Am vazut persoane care scriu cu un leu sau doi pentru 100 de cuvinte, eu mai scriu cateodata pentru anumiti clienti cu doar 1 sau 1,5 euro/100 de cuvinte, insa cred ca voi ridica stacheta la 10 euro/500 de cuvinte.  Am de gand sa fac si o triere in randul celor ce scriu articole pentru site-uri, evident ca ma refer la echipa mea de content writeri. Ideea de principiu este sa ramanem cu cateva site-uri de stiri, gen www.DigitalPress.info, ar fi cam 10 bucati in mare, iar restul sa fie mutat ca subdomeniu pe e4Ro.com – un domeniu din portofoliu cu vechime si ceva metrici atractivi.

Care este pretul corect al unui articol de 500 de cuvinte?

Am ajuns la parerea ca mai bine putin si de calitate decat sa incerci sa satisfaci pe toata lumea si sa incasezi cativa euro pe un articol. Multi content writeri scad pretul cand primesc mai mult de scris, desi in mod evident ca efortul este mai mare, trebuie sa scrii fara sa te repeti, fara sa plictisesti si fara sa faci rabat de la calitate. Eu cred ca ar trebui sa creasca pretul, sau macar sa fie cel standard, nu mai mic, dar nu fac eu regulile pietei, de aia exista concurenta. Daca vrei sa ai parte de calitate, ne contactezi pe noi, daca vrei ceva de umplutura, poti gasi destui pe forumuri sau site-uri de prezentare servicii SEO.

Cred ca am mai zis despre asta: am primit o comanda de la cineva care voia de fapt lucrari de portofoliu pentru la scoala, azi articolele au ramas la noi si aduc cam 50 de vizitatori pe zi. Cam asta inseamna calitate si articole SEO. Ce venituri iti poate aduce un site bun, scris cu raspundere? Mult mai multi decat ceva scris pentru motoarele de cautare, site-uri ocolit ede cititori chiar daca sunt pe primele pozitii in SERP. In concluzie: pretul unui articol de 500 de cuvinte porneste de la 5 lei si poate ajunge la 10 euro, depinde de cine-l scrie si ce calitate are acel articol.

Preț articol SEO

Care este prețul corect al unui articol de 500 de cuvinte?