Asa cum se stie deja, iPhone 7 a fost lansat de ceva timp si se poate cumpara la 3.000 de lei, cu plata ramburs de la magazinele din Romania. Daca vrei un iPhone 8 o sa scoti din buzunare peste 4.000 de lei, asa ca nu prea inteleg cum se tot vand pe FaceBook la 500 de euro, adica cam 2.000 de lei pentru un iPhone Gold sigilat! Am eu impresia ca este o mica smecherie la mijloc, sau mai pe romaneste o mare teapa!

Care este cel mai mic pret pentru iPhone 7 sau 8, sau de unde-l iau?

Vrei telefoane la pret scazut? Vezi ofertele din magazine, mai ales ca acum vine Black Friday si evident gasim electronice la preturi mici! Daca vrei un chilipir, intreaba-te de ce l-ar vinde cineva la pret redus. A, vin unii si iti zic ca e luat la oferta, la abonament: desi evident ca el oricum il plateste, m-as mira ca toti astia sa aiba abonament atat de mare incat sa renteze un telefon de genul iPhone 8, iar ei se preteaza sa-l vanda pe Facebook, ca si cum l-ai vedea pe Becali vanzand masini second hand.

Vezi ofertele de iPhone 8, poate anul asta de sarbatori iti faci un cadou pentru ca-l meriti, asta daca nu esti cumva fan Samsung si eu degeaba iti bat capul cu Apple. Ma repet, nu “pune botul” la ofertele de pe FaceBook, 99,99% din ele sunt tepe, rareori gasesti pe cineva care vinde un telefon folosit nu nou, la un pret convenabil! La 500 de euro in loc de 700 insa niciodata!

iPhone 7

Care este cel mai mic pret pentru iPhone 7 sau 8, sau de unde-l iau?