In mod evident fanii serialului turcesc in care Can Tekin s-a casatorit cu Ayşegül vor sa stie cand va incepe sezonul doi din serialul Stadiul Relatiei: casatoriti. Mai mult, fanii nostru de pe Facebook au vrus sa stie daca serialul turcesc poate vi vizionat online cu subtitrare in limba roamana. Raspunsul este afirmativ, incepand cu 15 ianuarie veti gasi serialul Stadiul relatiei: casatoriti online pe site-ul Cinema 24h, portalul de filme si seriale online patronat de Club Seo!

Cand incepe serialul Stadiul relatiei: casatoriti? Unde pot sa-l vad online?

Actorii tai preferati din serialul Stadiul relatiei: complicat s-au casatorit, asa cum ati vazult in ultimul episod de miercuri, iar peripetiile lor incep cu luna de miere. Ayşegül Dinç este acum sotia lui Can Tekin, chiar daca nu ne-a prea placut gluma lui de la nunta finala. Am aflat ca de fapt numele printesei nostre este Ayşe Gül, pentru ca traducerea ar fi trandafirul Ayse!  In schimb restul perechilor, Mediha si nabadaiosul ei sot Naci, Ismail si sotia sa, Gülendam si timidul de langa ea, toti vor avea parte de peripetii de neinchipuit.

Dar Elif se va casatori cu Murat, sau vor ramane doar prieteni? Nu va spunem inca, in schomb sa stiti ca cei doi protagonisti principali, Can Tekin si Ayşegül Dinç vor avea un mic bebe, asa ca o sa faceti cunostinta si cu micutul Caner Tekin. Dar Handan ce va face? Va ramane evident impresarul tuturor, prietena de nadejde a personajelor noastre preferate si casatorite de data asta! Culme aest eca iarasi apare o pretendenta la inima lui Can, din episodul doi veti descoperi cine este! Pana atunci, rabdare si urmariti ce se va mai publica online pe site-ul nostru legat de serial.

Can Tekin si Aysegul

Cand incepe serialul Stadiul relatiei: casatoriti? Unde pot sa-l vad online?