Cred ca faptul ca avem deja o experienta buna si lunga pe site-ul Caut-Bona.Info ne face sa discutam mai lejer despre camera de supraveghere in cazul in care copilul tau sta cu o bona. As opta pentru una cu legatura la internet, cu inregistrare si sonor. Cel putin din cand in cand vezi ce face bona, esti sigur ca ai oferit copilului tau ceea ce este mai bun. Nu te zgarci la bani, oricum este o investitie buna, fiind vorba de ceea ce ai tu mai scump pe lume!

Camera de supraveghere obligatorie cand ai bona ?

Decat sa risti eu zic ca e mai bine sa instalezi o camera video pentru supravegherea copilului si a bonei, nu cred ca merita sa mergi pe incredere, mai ales ca din ce se discuta pe grupul nostru de pe FaceBook observ ca toata lumea este nemultumita. Mamele ca bonele nu fac mare treaba iar bonele ca sunt supuse unui program infernal si inuman pentru salarii de mizerie. Eu zic asa: daca se ofera carte de munca – deci asigurare medicala, pensie si somaj, e ok salariul minim pe economie! Daca nu, oricum nu e OK, indifrent cat se ofera ca salariu.

Despre munca de bona se pot spune multe, ideea e ca oricum nu stai 8 sau 9 ore cu copilul in brate, ar fi absurd. Acesta se joaca, doarme, se plimba. Deci cat stai tu efectiv si faci ceva? Mai ganditi-va inainte sa aruncati cu piatra! Iar camera de supraveghere montata fara stirea bonei e aur curat! Vei sti mereu ce face bona si cum se poarta cu micutul tau! O investitie care merita 100% fiecare banut!

camera-supraveghere

Camera de supraveghere obligatorie cand ai bona ?