Cine ar fi zis ca povestea romaneasca cu Israela Vodovoz si sotul mai tanar cu 30 de ani este o chestie ciudata, iata ca si presedintele Frantei Emmanuel Macron este mai tanar ca sotia sa cu 25 de ani. Evident ca romanii inca conduc, dar francezii au acum cel mai tanar pesedinte – doar 39 de ani si o prima doamna nascuta in aprilie 1953! Adica si-a serbat acum cateva zile ziua de nastere cu 64 de lumanari! Ce-i drept la noi nu se mai stie nimic despre Liviu Arteni disparut!

Brigitte Macron este mai batrana cu 25 de ani ca sotul ei Emmanuel Macron

Cel mai tanar presedinte al Frantei din toate timpurile are o sotie cu 25 de ani mai batrana ca el! Povestea lor de dragoste a inceput pre cand tanarul Emmanuel Macron era in scoala si avea 15 ani iar Brigitte Macron era profesoara de limba franceza. In anul 2007 acestia s-au casatorit pe cand viitorul presedinte avea 29 de ani iar proaspata mireasa divortase in 2006 pentru a-si gasi fericirea alaturi de mai tanarul ei pretendent.

Brigitte Macron este bunica si posibil in curand strabunica, in timp ce tanarul  Emmanuel Macron nu este nici macar tatic. Deci este bunic pentru sapte nepotei ai sotiei sale, acum ramane de vazut daca va fi si el unul dintre presedintii fracezi care divorteaza odata ajuns in functie. Il mai stiti pe Sarkozy si brunetica Carla Bruni? La ei diferenta era de numai 12 ani si era in favoarea prededintelui, acum se pare ca rolurile s-au inversat si diferenta s-a dublat in defavoarea actualului presedinte!

Brigitte Macron si Emmanuel Macron

Brigitte Macron este mai batrana cu 25 de ani ca sotul ei Emmanuel Macron