Mai acu ceva vreme am aflat cum s-a apucat Zoso de scris, dar mai nou am aflat ca are el ce are cu Seopedia – nu zic ca nu am avut si eu ceva cu ei la inceput cand ma tot “piscau” la fiecare postare. Mi-a trecut, dar lui Zoso se pare ca i-a lasat un gust amar excluderea din comunitate. Mai nou aflu de la colegi ca sta si trage cu ochiul pe SeoPedia, apoi repede un articol critic despre nu stiu ce oferta face unul , ce comenteaza altul, ca si cum daca nu-si da girul Vali Petcu pe blogul lui Zoso nu e afacerea ok. Pe bune?

Blogul lui Zoso sau cine trage cu ochiul pe Seopedia

Adica blogul lui Zoso este despre Seopedia si ce fac membrii pe forum? Ce-i drept are ceva pagini scrise, sa fie indexate peste 23.000, fata de noi care oscilam aiurea intre x si y pagini, scriem [ ca doar nu credeti ca un om a stat si a scris peste 1000 de articole ] cand ne trezim si ne amintim ca e nevoie de continut, nu de alta, dar am o ambitie – sa depasim eu si colegii din redactie 10.000 de articole, apoi sa punem site-ul in vanzare! Evident o sa-i adaugam si un forum, facem un SRL si dam lovitura!

Uite asa am ajuns sa citesc si eu blogul lui Zoso, ca altfel ramaneqam incult si nu stiu ce ma faceam. Asa ca pe langa Vali Petcu o sa intru si pe blogul lui nwradu, sa mai vad si eu ce este la moda in blogosfera, altfel o sa raman la scris articole gratis pentru mine si prietenii mei. Macar spre deosebire de Zoso, la el se leaga numele domeniului cu numele real, Radu. Tinerel baiatul si perseverent, daca zice ca are 35 de ani si scrie de 11 – a inceput cam odata cu noi, doar ca el avea 24 de ani! Asta-i viata! Mergem inainte!

Blogul lui Zoso

Blogul lui Zoso sau cine trage cu ochiul pe Seopedia