Ai auzit ca se castiga bani multi din blooging si vrei sa faci si tu la fel, dar nu stii cum sa incepi. Cu siguranta ca ai auzit de Lorand Soares Szasz  sau de Geanina Staicu-Avram – sau poate ca nu – nici eu nu auzisem de ai pana azi, dar cica sunt plini de bani din blogging. Geanina are un blog culinar, mai nou sunt la moda vlog-urile, doar ca ai nevoie de multi, multi urmaritori si de minute de vizualizare ca sa scoti ceva bani din YouTube. Dar de Florin Rosoga ai auzit? Asta te invata sa fii un om de succes, ce e mai fain azi decat sa scrii despre dezvoltare personala, despre ce interesant este sa ai succes – ma gandesc ca asta inseamna peste 5.000 de euro pe luna, altfel mai bine mergi la munca la patron [ sau NU ].

Bloggeri de succes, oare cum ajung si eu ca ei?

Principala intrebare cand te decizi sa devii blogger este nisa pe care sa o abordezi. Unii zic sa mergi pe sanatate, altii pe culinare sau travel, iar altii te bat la cap sa scrii despre bani. Ar mai fi numele blogului – adresa web – iar aici cica ar trebui sa te gandesti la un brand, sau la ceva usor de retinut. Daca e vorba de un blog, sugerez platforma WordPress, iar despre hosting – nu pot decat sa-i recomand pe cei de la ClausWeb pe care-i folosesc si eu! Mie imi merge bine cu ei si cu wordpress-ul.

Tema blogului ar fi bine sa fie una platita, dar poti merge si pe una gratuita o vreme – pana gasesti exact ceea ce vrei tu si te reprezinta. Sa aleg un domeniu .ro sau un TLD oarecare? Pai depinde ce vrei, eu te sfatuiesc sa iei romanesc, ca doar scrii in romana – de ce nu am facut eu asta? Pai pentru ca atunci nu stiam, iar acum cumpar de obicei doar prin Godaddy. Asa se face ca am scris o gramada si nu am ajuns la blogul tau de succes. Pai asta e si treaba, ca blog de succes inseamna trafic, iar de aici vin banii. Evident ca AdSense este sursa cea mai buna de a genera venituri – doar ca daca cititorii sunt din Romania, slabe sanse de a ajunge la sume care sa te multumeasca – mai depinde si de nisa, evident!

O sa ajung si eu blogger de succes?

Intrebare grea, despre ClubSeo nu cred ca au auzit decat colaboratorii nostri de pe SeoPedia, in rest cred ca suntem pur si simplu niste anonimi! Asa ca cine ne da dreptul de a da sfaturi? Nimeni, o facem, asa fara voie si in speranta ca o sa mai treaca cinva pe aici, care va lasa si un comment la rubrica Contact!
Bloggeri de succes