Sincer sa fiu nu sunt un mare aventurier, ca sa  nu zic ca sunt de fapt fricos cand vine vorba de investitii, la fel ca si Zozo nu prea am avut mare incredere in Bitcoin, doar ca eu nu m-am hazardat sa scriu prin 2014 cat de nasol e sa investesti in moneda virtuala. Vad ca si in 2017 a acutualizat Zoso – aka Vali Petcu deci omul chiar nu vede ca cine a investit acum cativa ani in moneda Bitcoin a castigat. Cat va mai creste si ce se va intampla cu ea, sincer nu pot decat sa speculez.

Bitcoin-ul, blogging-ul si Zoso – sau realitatea virtuala

In mod cert ca sunt sanse ca un Bitcoin sa creasca si in 2018, mai ales daca se va ajunge sa fie folosit in schimburi comerciale mai activ. De ce? Pentru ca este o masa finita de moneda si evident se vor folosi subdivizunile lui pentru cumparaturi marunte. Dar la fel de bine se poate sa se dezumfle cand lumea va realiza ca se poate trai si fara el, daca va apare o reglemenatre legala defavorabila, daca o alta moneda ii va lua locul pe podium, etc.

Zoso prevedea acum trei ani ca trebuie un pic de rabdare si ca Bitcoin-ul se va dezumfla, uite ca cel puti ca investitie pe termen scurt a rentat, adica cine are poate sa-l vanda lejer in castig. Sa intri acum in afacere? Nu stiu, sanse sa creasca spectaculos nu sunt, dar la fel de bine si acum doi ani sau anul trecut nu prea erau sanse si totusi a crescut, deci daca iti place sa risti, de ce sa nu o faci? Are sanse Bitcoin-ul sa devina o moneda reala – adica recunoscuta de banci, etc. inclusiv de sistem? DA, dar nu exista nicio certitudine ca asta se va intampla si inca prea curand. Momentan ne asteptam la o scadere al EURO, pe fondul crizei din Catalonia.

Bitcoin-ul in 2018

Bitcoin-ul, blogingul si Zoso – sau realitatea virtuala