Recent am fost sa vizitez Bistrorant Rosmarino din Germania si am ramas placut surprins, mai ales ca am primit de la patroni o alta invitatie tentanta, sa vizitez si restaurantul Zum Edelweiss. Cum patronul Marcel Stanica este un dulce, nu am sa-l refuz si am sa petrec revelionul in Germania la invitatia sa. Nici nu ai avea cum sa refuzi o astfel de invitatie cand vezi meniul, iti lasa gura apa. Dac ca sa nu o lungesc prea mult, va invit sa mergeti si voi sa vedeti cu ochii vostri!

Bistrorant Rosmarino din Germania sau papa bun pentru romani de la Marcel

Marcel asta e un fel de spiridus, imediat ce a pus pe picioare  Bistrorant-ul Rosmarino din Olching a fugit in nord si a mai deschis un restaurant cu specific romanesc, este vorba de Zum Edelweiss, locul unde o asa-mi petrec eu revelionul cu zeci de romani din Germania! Te-am facut curios? Pentru rezervari suna la numarul de telefon 01777923238, vezi ce poti sa papi si discutam dupa aia, ok? Eu unul sunt mai mult decat incantat! Am inteles ca vor fi si surprize, muzica live nu de la patefon, deci distractie 100% romaneasca! Mai este putin, inca cateva zile si trecem in 2016, nu pierde ocazia de a te simti bine, mai ales ca sigur nu ai nimic de pierdut, doar de castigat!

Am inteles ca pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 16 ani meniul are pret redus, doar 25 de euro! Pacat ca nu am o mini cresa, sa-l invat minte sa mai promita reduceri din astea, cum pe spune sotia – de nerefuzat! Hai, La multi Ani si sa ne vedem cu bine in 2016, prieteni buni din Germania!

Revelion romanesc in Germania

Bistrorant Rosmarino din Germania sau papa bun pentru romani de la Marcel