Ma gandeam de ceva vreme cum sa o ajut pe Teo sa-si publice filmulete pe Youtube, asa am descoperit ca exista o biblioteca audio gratis de unde poti lua coloana sonora, iar tu cu ajutorul programelor gratuite poti face un clip din poze, ceea ce evident te va ajuta sa impartasesti experienta ta cu multa lume ce iti va admira opera. Sincer e o mare usurare, caci altfel te trezesti mereu ca ai probleme cu licenta clipului tau.

Biblioteca audio gratuita pusa la dispozitie de Google

Daca nu stiai, acum nu mai poti castiga bani pe YouTube daca nu ai minim 10.000 de viziualizari, ceea ce cred ca e pe de o parte un lucru bun, daca ai vizite ai si venituri, asa degeaba tot postezi si astepti sa cada banii din cer. Pe de alta parte, daca nu ai un cont AdSense functional, cu cateva zeci sau sute de vizite pe luna nu prea vad cand ai sa incasezi minimul de 70 de dolari/euro pe care ai voie sa-i primesti de la contul AdSense.

Stau si ma intreb daca aveam eu un clip ca cele postate pe FaceBook cu peste 4.000.000 de vizualizari, luam oare ceva banuti? Evident ca da, dar sa zicem cu 1 euro/1000 de vizualizari, as fi generat sa zicem 4.000 de euro, nu e o avere dar nici nu pot zice ca nu-mi luam o masina second hand, mai ieftina! Deci ce sa va zic, luati si descarcati melodiile gratuite, faceti un clip si vedeti daca puteti genera venituri pe YouTube – distribuiti si pe FaceBook, cine stie!