Nu stiu ce ste mai inatai¬†Biatris Martis din Galati, avocat, prezentator TV si sotie ( n ori ) unde am inteles ca n este cel putin cinci luate cate unul ( adica acelas sot luat de cinci ori, mai ceva ca renumita Bahmuteanu ). Durdulie si focoasa, prezita o emisiune la postul TV local din Galati ( sau Braila ūüôā ). Cautam o poza ce poate fi pusa pe site, adica sa nu fie intezisa celor mici, dar sa se poata intelege pe cine aveam onoarea sa o prezentam. ¬†Sicer sa fiu, cred ca-i face concurenta serioasa Loredanei!

Biatris Martis Avocat, prezentator TV si sotie ( n ori, n>=5 )

Daca ma intrebi pe mine, eu zic ca doamna avocat prezentator tv Biatris Martis este vopsita, nu este blonda natuarl. Asa vad eu de la distanta, nu zic ca am fost prea aproape ca sa garantez 100%. Am mai inteles ca o cheama si Olimpia, deci numele complet este Biatris Olimpia Martis, in rest cel mai bine o pot defini locuitorii din Galati si/au Braila.

Sincer sa fiu am renuntat la cautat poze, am luat una la intamplare, pentru ca pana la urma nu asta e important, cum arata Biatris Olimpia Martis, cate kilograme are si daca este vopsita sau nu in blonda. Culmea este ca nu inteleg de ce a pus langa numele ei si meseria, ca si cum asta ar conta in viata, meseria ( de ce nu prezentator TV, mama, etc. Рavocat suna mai bine? ). Oricum daca aveti nevoie de un avocat in Galati, sunati la numarul de telefon 0744866621 sau mergeti la cabinetul Olimpiei din strada Brailei, bl.BR.1 A, ap.47, evident orasul Galati!

Biatris Martis Avocat

Biatris Martis Avocat, prezentator TV si sotie ( n ori, n>=5 )