MA uitam ieri la Pro TV, pana sa inceapa panarama de la Las Fierbiniti a fost superb, daca ar arata mereu numai lucruri nune, cu care sa ne putem mandri, chiar as sta toata ziua la televizor, sa-mi creasca inima. Nu stiu daca ati auzit de baietii cu barba de la “Beard Brothers and Sisterhood“, dar in afara de faptul ca sunt cam ciudati, avand toti barba, fac niste lucruri uimitoare. Culmea este ca pana ieri ni ci nu stiam ca exista!

Barbosii  din Cluj Napoca – Beard Brothers and Sisterhood fac minuni

Am vazut ca au gasit o metoda inedita de a face rost de bani, cei de la Beard Brothers ajutati de fetele de la “The Sisterhood” reusesc sa stranga bani din donatii si sa repare scoli, ajuta copii si batrani, i-am vazut renovand case, mai ceva ca cei de la “Visuri la cheie”, doar ca ei sunt cateva sute de clujeni plini de avant si fara niciun sprijin corporatist! Daca am pune si noi mana pe “lopata” am face multe, nu-i asa?

Lopata la figurat, poate fi orice, chiar si matura data pe spinare unor politicieni, ca doar nu ne doar emana, nu-i asa? Va dau un exemplu simplu, pe o oarecare pagina suntem peste 10.000 de romani stransi, cu 10 euro de caciula strangem 100.000! O mica avere, sa zic asa, cu care se pot face multe, nu mai zic ca daca am pune 1 euro pe luna de caciula, ar fi 120.000 pe pan, cati batrani sau copii cu nevoi nu am ajuta? Deci nici nu trebuie prea multe de gandit, trebuie doar sa nu mai asteptam de la guvernanti, sa punem singuri mana si sa facem ceva! Te bagi in Clubul SEO? 🙂 Impreuna am putea schimba ceva!

barbosii-din-cluj