Azi in serialul Ingeri si nobili la Acasa TV veti vedea cum sora lui Savaş Ataman nu mai rezista presiunii si incearca sa se sinucida, dar este gasita la timp de fratele ei si astfel se evita prima tragedie din acest episod. Dar sa nu zicem hop pana nu am sarit santul, la doar cateva minute distanta suntem siguri ca episodul 33 va fi fara surprize, ca Ayşen se casatoreste si va fi fericita, iata ca Feride are si ea problemele ei. Asa ca stai cu ochii pe Acasa TV si urmareste episodul 33 din serialul Ingeri si nobili.

Azi in serialul Ingeri si nobili la Acasa TV – ultimile episoade si finalul neasteptat

Stati fara grija, v-am mai spus ca Atif scapa, scapa si Surreya fara probleme, ba chiar si Feride scapa, deci pana la urma toata lumea trece de acest episod din serialul Ingeri si nobili in viata. Nici Fatih nu mai pleaca, asa ca o sa ne indreptam catre episodul 34 care aduce noi evenimente care te tin cu inima la gura.

Probabil te intrebi de ce Ata pana la urma nu i-a spus adevarul ficei sale Ayşen, asa am fi scapat si noi dar si el si familia sa de atatea emotii. Cine ciu cine se va casatori pentru toata viata in acest serial? Daca ai citit toate articolele despre serial, stii deja ca in ultimul episod din Ingeri si Nobili, Savaş Ataman este singurul care moare. Dar ce-l impinge pe acesta spre gestul fatal nu stiti, nu-i asa? De aceea trebuie sa urmariti in continuare ultimile episoade din Ingeri si Nobili si sa aflati raspunsul la aceste intrebari.

Ingeri si nobili episodul de azi

Ingeri si nobili episodul de azi