Am reusit sa pun un titlu mai departat d eadevat decat de obicei, pentru ca am vrut sa fie mai scurt, adevarul este ca aseara pe la miezul noptii Train Basescu a anuntat pe FaceBook ca se retrage de la sefia PMP-ului, dar ramane senator ( ar fi fost culmea sa plece din fotoliul cald abia obtinut. Chiar ma intreb ce se poate spune mai mult despre o demisie care nu trebuia s avina, pentru ca nici nu avea ce cauta fostul presedinte la PMP, dar asta e o alta discutie.

Aseara Traian Basescu a demisionat din functia de presedinte PMP

Obiectivul politic al lui Traian Basescu a fost sa-l ridice pe Eugen Tomac in parlament? Daca nu as sti cine si ce este romanul sosit in tara din Babele – actuala Ucraina – as zice ca a fost o miscare buna, asa ramane una dintre multele greseli facute de Traian Basescu – ma refer al intrarea in PMP, in rest numai el stie ce vrea de fapt ( Train Basescu ). Putine reactii la anuntul sau, dar oricum se apropie de 400.000 de fani, nu-i putin dar mult sub Andra, de exemplu!

Nu zic nimic de pagina lui Traian Beasescu, a noastra este de zece ori mai mica, deci nu putem deschide gura, in schimb putem sa ne intrebam de ce nu se lasa de politica, nu a obosit – zicea ceva de pensie, vapoare sau iahturi, acum in vad tot in parlament, alaturi de alti hoti ( a se citi PSD + ALDE )!

Demisia lui Băsescu

Aseara Traian Basescu a demisionat din functia de presedinte PMP