Cred ca este toto mai evident ca atunci cand scriem un articol trebuie sa avem invedere doua aspecte, partea de SEO si partea pentru cititor. Una fara alta nu prea mai merge in ziua de azi, motoarele de cautare trebuie sa gaseasca usor care este subiectul articolului, iar cititorul trebuie sa reuseasca sa inteleaga ca o revenire pe site-ul tau ii va fi de folos. Altfel nu vei reusi sa ai un site bun, care sa-ti aduca suficiente venituri pentru a avea rentabilitate. Ce-ti propunem noi? O campanie care sa te aduca pe linia de plutire. In functie de nisa te poate costa intre 100 si maxim 300 de euro lunar. Plata prin PayPal sau transfer bancar la orice sucursala BCR din Romania.

Articole cu continut SEO

Articole SEO nu inseamna sa repeti la nesfarsit acelasi cuvant sau fraza, inseamna mult mai mult, dar acesta va ramane secretul nostru, important este ca te putem ajuta sa ai si tu continut valoros pe site-ul tau. Poti posta articolele la noi pe site gratuit: in cazul incare sunt scrise la comanda de unul din editorii nostri. Mai bine decat asa ce ti-ai dori? Mai ai sansa de a le publica pe unul din cele peste 100 de site-uri din portofoliul nostru dupa principiul enuntat la inceput, doi + unu, adica doua articole pentru noi si unul pentru tine, scrise evident de tine, sau de noi – contra cost.

Un mic exemplu de randament? Cautati pe net “scriu articole contra cost” si vedeti cate din ofertele gasite sunt ale noastre! 🙂 Ar fi un exemplu, ca sa nu zic ca nu ne-am laudat si noi putin, de fapt nu este asa de importanta acea cautare, deci va faceti ca nu ati citit, da?

contact-seo

Articole cu continut SEO – Contact US