Am tot scris pana acum articole platite pentru diferite site-uri, adica contra cost am scris articolele inlocul proprietarilor. Asa ca am tras concluzuia ca ar trebui sa ne refacem oferta – vom scrie minim 10 articole pe luna, la un pret de 8 euro/500 de cuvinte. Nu conteaza nisa, avem contet writeri ce stiu mai multe limbi straine, deci ne putem documenta fara probleme pe orice nisa va fi nevoie. In schimb am renuntat la a scrie articole la comanda in limba engleza si franceza, am pastrat doar limba rusa si romana.

Articole contra cost, articole platite pentru site-ul tau

Cum iei legatura cu noi? Printr-un mesaj la rubrica contact! Daca ai nevoie si de promovare a site-urilor tale, avem un portofoliu de 100 de site-uri pe diverse nise, deci nu ezita sa ne contactezi. Cat costa un articol publicat pe un site din portofoliu? Doar 100 de lei, scris de noi si evident publicat – vor fi peste 500 de cuvinte, articol documentat facut pentru cititori! Plata se poate face atat prin PayPal cat si prin transfer bancar. Deci pe langa servicii de content writing, oferim si alte servicii conexe.

Avand in vedere ca scriu articole platite de peste 8 ani, am deja suficienta experienta, iar colaboratorii mei sunt la fel de bine pregatiti sa va ajute, incat putem garanta calitatea articolelor. Plata se face in avans, pentru toata comanda sau pentru o parte din ea. Articolele se vor da la scris abia dupa confirmarea platii, deci tineti cont de acest aspect cand faceti o comanda.  Putem de asemenea sa creem un site de la zero, incepand cu achizitionarea domeniului si pana la crearea de continut. Pretul porneste de la 100 de euro/site si creste in functie de cerinte!

Articole contra cost

Articole contra cost, articole plătite pentru site-ul tău