Ar putea fi Traian Basescu premierul Romaniei sau al Basarabiei? Intrebarea vad ca-i framanta pe multi, iar raspunsul este acelasi pentru ambele tari: NU! De ce? Pentru ca scorul sau electoral este mic, in scadere de la luna la luna si pentru ca nu-l mai vrea lumea. Cum a ajuns PMP sa primeasca voturi? Din inertie, desi daca te gandesti bine, azi Traian Basescu va fi singurul care va face cu adevarat opozitie in Parlamentul Romaniei.

Ar putea fi Traian Basescu premierul Romaniei sau al Basarabiei?

Cum a ajuns Traian Basescu sa fie singurul care face opozitie inntr-o tara unde sunt sase partide in Parlament? Simplu, doua din ele sunt la putere. Acum ca a venit vorba de putere, l-ati auzit pe Ponta cu aberatiile lui: poate mai pleaca cativa membri de la un alt partid si vin la PSD, ca-i platim bine! Bai .. fara firca, ca sa iasa rima zic, pai asta era ideea la alegerile pe lista de partid, nu esti in partidul care te-a propus, valea – urmatorul pe lista!

Revenind la opozitia lui Basescu, care se tot viseaza premier, desi nu-l propune nimeni, cu ai sai patru parlamentari, va dati seama ca era sa nu prinda niciun loc la senat? Cine sai faca fata? UDMR-ul? Hai sa fim seriosi, aia nu stiu limba romana macar, nu mai zic de interesele lor meschine, deci cine? Am exclus patru deja din sase!

Traian Basescu premierul Romaniei sau al Basarabiei

Ar putea fi Traian Basescu premierul Romaniei sau al Basarabiei?

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!