Mai tii minte ca te-am intrebat daca vrei sa-ti cumperi un Samsung Galaxy S9? Uite ca a venit momentul sa o faci, sau faca esti fan Apple, asteapta pana la toamna sa-ti iei un iPhone 9. Hai sa vedem ce ofera unul si ce altul, ca sa poti face comparatie si sa stii ce e mai bine sa cumperi, la bani multi de altfel. Ambele au procesoare octa core, deci aici sa zici ca esti la acelasi nivel, dar la dimensiunea ecranului eu prefer iPhone caci Galaxy S 9 e prea inalt dupa gustul meu.

Apple iPhone 9 versus Samsung Galaxy S9

Daca la memorie si camera cele doua smartphone-uri sunt identice, cand vine vorba de baterie, coreeni de la Samsung stau mai bine. Un motiv sa iei un telefon nou? Ambele sunt Waterproof, adica rezistente la apa, le scapi in baie si merg mai departe! Un neajuns major la noile modele de telefon este ca nu poti schimba bateria, adica nu se umbla sub capac, deci am eu impresia ca sunt facute sa le cam arunci dupa axim 4 -5 ani.

La pret evident ca Apple e mai scump, cel putin cu 30% – asa ca o fi el iPhone mai performant – cred ca datorita sistemului de operare nu ca specificatii tehnice, dar la buzunar ustura tare! Cred ca ar trebui sa ma ocup de un TOP 10 telefoane mobile in 2018, caci deja primele doua variante nu ma mai incanta ca pret versus performante. variante ar fi: Huawei Mate 10 Pro,  LG V30 sau V30 Plus si de ce nu Xiaomi Mi Mix 2. Am mai avut un LG si eram multumit de el, nu era smartphone dar era interesant. Ma mai handesc, inca nu e timpul sa schimb telefonul, cel vechi – un batran S 6 face fata cu brio, la fel si S 7-le sotiei, deci mai rabdam anul asta, am dat banii pe Skoda Octavia si suntem la economie!

iPhone 9 versus Galaxy S9

Apple iPhone 9 versus Samsung Galaxy S9