Inainte de a face o asemenea alegere, trebuie sa stii cat mai multe lucruri despre diferentele dintre ele. Parfumul este mult mai respectat si mai cautat decat apa de parfum sau apa de toaleta. Motivul? Deoarece acestea din urma sunt cunoscute drept « extracte » si contin doar 15-40% concentrat de parfum.

Apa de toaleta sau cand parfumatul de zi cu zi se transforma intr-o reala placere

Iti place sa te parfumezi zilnic insa mirosurile puternice nu sunt pe placul tau? In acest caz, te invitam sa alegi apa de toaleta. Aceasta din urma este mai lejera, drept urmare, perfecta pentru femeile tinere si active. Trebuie sa stii ca o apa de toaleta nu va tine toata ziua, ca un parfum original.

Apa de parfum, compromisul perfect

Spre deosebire de apa de toaleta a carui miros dispare pe masura trecerii timpului, apa de parfum este mai tenace. Apa de parfum reprezinta un veritabil atu pentru persoanele care doresc sa miroasa bine de-a lungul intregii zile.

Parfumul original: luxul in stare pura

Parfumul este sinonim cu luxul. Mirosul sau este puternic si daca este original, va tine toata ziua. Este ideal pentru ocaziile mai speciale, cu siguranta nu vei trece neobservat. De unde si importanta de a alege o aroma care sa ti se potriveasca cat mai bine. Te sfatuim sa il aplici direct pe piele.

Prin urmare, pentru o iesire la shopping intre prietene apa de toaleta este ideala in timp ce apa de parfum este potrivita pentru job. Parfumul este rezervat marilor ocazii precum cocktailurile, nuntile sau vernisajele.

Parfumuri ieftine