Recent am vazut ca anunturile AdSense sunt dezactivate pentru incalcarea: “site șablon” dar cred ca ori texutul din email este unul standard, ori pur si simplu ceva nu integ eu. Treaba cu taietorul de module cookie la fel nu o inteleg, iar restul poate fi interpretat oricum, continut valoros poate insemna una pentru un cititor si alta pentru alt cititor. Exista si varianta in care de fapt este o greseala a programului de evaluare a site-urilor de la Google.

Este important ca un site care afişează anunţuri Google să respecte regulamentul de calitate pentru webmasteri Google. În mod particular, respectivul site trebuie să ofere utilizatorului un conţinut valoros şi plin de informaţii utile. În plus, anunţurile Google nu pot fi afişate în pagini de tip ,,tăietor de module cookie“.

Daca tema site-ului ar fi fost una pe care o folosesc pentru prima data ar fi ost ok, insa a fost utilizata chiar pentru a crea un cont AdSense, deci nu asta e problema. Poate ca cineva a reusit sa obtina un raspuns mai exact asupra problemelor ce duc la astfel de email-uri primite. Asa cum spuneam, teoretic problema este gasita la coloana “infractiune”, in cazul de fata “site șablon”, adica din ceea ce am gasit pe net pe forumul AdSense ar fi vorba de folosirea unui sablon la care schimbi foarte putin si obtii astfel un articol cu continut propriu putin sau inexistent. NU este cazul nostru, deci ce altceva ar mai putea fi.

Nu discut despre continutul email-ului primit pentru ca este exact un sablon, care de multe ori nu te ajuta cu nimic, trebuie sa intuiesti singur ce anume nu e ok. Evident ca primesti si un exemplu de pagina, pe care eu am sters-o pur si simplu, ca sa nu fie probleme, desi era una scrisa de mine cu continut unic 100%! Daca ai si tu o opinie, astept sa o expui pe pagina de discutii.

Sigla Google