Nu stiu cum se face, dar toate vestile bune le aflu de la Maruta, care azi ne spune ca Andreea Marin divorteaza de Tuncay Ozturk, deci nici turcul nu a fost mai bun ca romanul! Cand va spuneam noi in martie ca asa este, ca divortul Andreei este inevitabil, ati crezut ca reporterii Club SEO nu sunt bine informati? Uite ca e adevarat, Andreea divorteeaza si a spus asta chiar ea, pe contul de facebook, otto acolo unde anunta acum cativa ani casatoria cu Tuncay Ozturk.

 Andreea Marin a divortat de Tuncay Ozturk

NU este niciun subiect de barfa, nici o bucurie cand doi oameni divorteaza, dar in cazul celor doi, diferenta de varsta, de religie si probabil de aspiratii si-a spus cuvantul. Ca sa nu mai fie discutii, citez din ceea ce a postat acum sase ore Andreea Marin pe pagina sa de pe site-ul de socializare:

O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi,

Deci Andreea Marin a recunoscut ca a divortat de Tuncay Ozturk, iar site-ul Club SEO va zicea asta din martie, cand aveam unele semnale clare ca asa va fi. Divortul nu este ceva care se face de pe o zi pe alta, de obicei sotii discuta si incearca sa nu strice o relatie frumoasa – cel putin aparent, asa ca dupa ce s-au decis ca totul este iremediabil stricat in casnicia lor, au ales sa o faca in mod discret. De aceea ne si roaga sa nu facem mare tam-tam pe acest subiect, iar noi desi stim cauzele nu le vom divulga, pentru ca oricum nu ajuta pe nimeni. Mergeti pe ideea ca nu s-au mai inteles, au decis sa se desparta! Oare se va intoarce la prima dragoste, Stefan Banica Jr. ?

Andreea Marin divort Tuncay Ozturk

Andreea Marin divorteaza de Tuncay Ozturk