Andreea Banica a nascut astazi un baiatas frumos si sanatos, iar in curand va merge acasa la sotul ei. Acum familia Banica are si o fetita si un baietel, deci o pereche minunata de copii. Evident ca asta nu o sa o impiedice pe Andreea Banica sa pozeze ca si pana acum, sau sa apara pe scena in lenjerie care sa aprinda inimile fanilor. Sorul ei,  Lucian Mitrea este asa de fericit incat nici nu avea cuvinte sa raspunda intrebarilor sosite in valuri de la reporteri, doar tanara mamica era mai guraliva ca de obicei.

Andreea Banica a mai nascut astazi un baiatas frumos si sanatos

Pentru cine nu stie, Andreea Banica este nascuta in judetul Constanta, la Eforie Sud – anul 1978, ziua 21 si luna iunie. NU prea a reusit sa cante in formatii, evident ca prima incercare a fost sortita esecului, trupa Exotic formata cu Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru s-a destramat rapid. Cum primul trio mu a mers probabil din cauza parului, Andreea fiind blonda in timp ce Claudia era bruneta, urmatoarea miscare logica a fost infiintarea trupei Blondy impreuna cu Cristina Rus.

Nici noua trupa nu a rezistat prea mult, din 2001 si pana in 2005, cand Andreea Banica a decis ca-i sta mai bine singurica. Nici nu se putea altfel, blonda din Cluj Napoca o incomoda. Cele doua colege si-au facut concurenta in revistele deochiate, pentru a poza in ipostaze cat mai incendiare. Nici dupa prima nastere Andreea Banica nu s-a cumintit, asa ca dupa a doua cu siguranta va continua seria de pictoriale! Fiti alaturi de ClubSeo si veti primi in curand un album cu cele mai fierbinti poze cu Andreea!

Andreea Banica

Andreea Banica a nascut astazi un baiatas