Rascolind prin plasa cu CD-uri si DVD-uri am gasit primele mele achizitii de la Microsoft, doua licente OEM cu Amintiri cu Windows 95 si Windows 98. In alta ordine de idei aveti inca cinci zile sa va cumparati antivirusul AVG la doar 25 de Euro pe an, cu 66% reducere! Sincer vorbind anii au trecut, teoretic din 1995 si pana azi avem deja 21 de ani, in care Windows a evoluat binisor zic eu, cred ca cele mai apreciate versiuni au fost Windows 98 si XP.

Amintiri cu Windows 95, 98 si Windows 10 in 2016 plus o licenta de AVG cu 25 Euro

Nu stiu cat de fericiti sunteti voi dupa ce ati instalat Windows 10, eu unul preferam sa raman pe batranul XP sau macar pe 8.1, dar daca Windows 10 s-a instalat singur, fara sa ma intrebe, asta este. Asa ca pe noul meu laptop am acum doua licente OEM vechi, precum se vede. Evident nu instalate, nici nu stiu daca mai merg, le tin la colectie. Teoretic i-am dat pana acum lui Bill Gates 300 de euro, pe licente. Asta la o numaratoare de suprafata, stiu ca am avut cam toate variantele cumparate, in afara de Windows 10 care a venit gratuit!

De unde fac rost de o licenta gratuita de Windows? Pai o varianta ar fi cea pentru studenti, cea de evaluare, etc. Mai valoreaza ceva acest ediscuri originale? Eu zic ca da, daca nu azi, poate peste 10 sau 20 de ani! Sa fie tot 100 de euro, sau 500, nu stiu sa va zic, dar sigur vor fi cautate de colectionari! Deci eu le pastrez, cine stie ce va fi, oricum nu ocupa cine stie ce spatiu in sertarul cu discuri! 🙂 Am gasit si 10 DVD – uri pentru inscriptionat! Marfa, nu-i asa? Intr-o lume unde lucram deja cu memorii de 128 de GB!

Win 95-Win98