Va ziceam acum cateva zile despre Peter Damian Hurley, un irlandez care promoveaza Romania si care a incerrcat sa vada daca ospitalitatea proverbiala a romanilor exista cu adevarat. A mers pe jos din Sapanta pana in Bucuresti, apeland la bunavointa romanilor pentru gazduire si masa, iar culmea este ca i-a si reusit! Restul puteti citi pe site-ul kLumea.Info, acum am sa va zic despre ce am vorbit eu cu Peter Damian Hurley. Nici nu o sa va vina sa credeti ce idee mi-a venit, dar sa o luam pe indelete.

Am stat de vorba cu Peter Damian Hurley, irlandezul care promoveaza Romania

Dupa ce am vizionat filmul facut de Agerpress cu Peter Damian Hurley in rolul principal, iar el a demonstrat ca se poate caza omul si manca pe la casele romanilor primitori, ce-mi zic eu? Oricum merg sa ma operez la Bucuresti, iar cu cazarea la hotel, cam scumpa nu ma prea impac, mai ales ca si costul operatiei de destul de piparat – undeva la venitul nostru pe un an sau doi, asa ca incerc marea cu degetul: ii scriu lui Peter Hurley si intreb daca ne gazduieste o seara. Dezamagire, el nu are casa lui, sta si el pe la prieteni, asa ca pariul meu e declarat semi-pierdut!

Azi insa minune, ma cauta Peter Damian Hurley pe FaceBook si imi cere numarul de telefon, ma suna si se ofera sa-mi trimita bani pentru hotel. Evident am refuzat, dupa principiul lui Spartacus, daca scap – nu ma face pe mine o camera la hotel, o seara! Daca nu, cui mai foloseste? Asa ca dupa o discutie mai lunga, am ramas intelesi ca ne vedem la noi acasa, unde-i invitat de onoare! Incredibil, nu-i asa, sa te sune Peter Damian Hurley in persoana!

Peter Damian Hurley

Am stat de vorba cu Peter Damian Hurley