Cati nu ati avut probleme cu FaceBook-ul in ultimii ani? Probabil ca foarte putini se pot considera norocosi si nu au vaut macar una sau doua probleme cu contul de facebook, printre cele mai frecvente fiind schimbarea numelui sau mai grav, blocarea contului si obligatia de a ghici poze cu prietenii. Asta din urma este cea mai aiurea, pentru ca de multe ori ti se afiseaza poze in care au fost etichetati prietenii, nu poze din profil, cu fata lor, ca sa-i poti recunoaste. Imagineaza-ti ce interesant este sa vezi o poza cu Mickey Mouse si sa fii intrebat care e prietenul din poza!

Am probleme cu FaceBook, cum le rezolv?

O problema mai grava mi se pare cea in care esti lasat fara o pagina pentru ca cineva te-a raportat, iar ca raspuns cei de la FaceBook, dupa ce-ti sterg pagina, te pun sa te razboiesti cu cel care a facut plangerea. Fara sa te intrebe daca ai ceva de spus inainte de asta. Merci beaucoup, vecinul ma reclama, imi iei pagina si apoi stau eu sa ma judec cu el. Asa, iar daca castig ce se intampla, isi cere Mark Zuckerberg iertare, sau cum? In esenta mi se pare abuziv comportamnetul celor de la FaceBook, mergand pe principul, eu sunt mare si tare, daca iti convine bine, daca nu – nu trebuia sa pierzi vremea pe la noi!

O alta problema este numele paginii – aici vorbesc la general: nu exista nicio diferenta intre Mama.mare si Mamamare, ambele fiind tot una, problema apare cand vrei de exemplu sa faci o pagina de genul Club.ro sau Clubro [ dar a unui site pe TLD-ul com sa zicem ]. Dar in fine, mai discutam noi despre FaceBook si probleme alta data, daca sunteti interesati!

probleme facebook

Am probleme cu FaceBook, cum le rezolv?