Ma gandeam sa-ti propun doua site-uri, poate te ajuta cu ceva sau poate chiar te gandesti sa le cumperi. Am sa incep cu AutoAsig.info la care am lucrat ceva vreme sa-l fac cunoscut pentru o categorie speciala de cititori, soferii. Autoritatea paginii este 21, zic eu bunicica daca ma gandesc la vechimea sa si la faptul ca a fost promovat destul de putin pe partea de SEO. Macar stiu ca-l gasesc pe locul doi la numele de domeniu, fata TLD. Alt site ar fi Avocatul.org car ea primit recent un redirect 301 de pe un alt site de profil.

Am doua site-uri cu autoritate, te intereseaza? Unul de asigurari si altul pe juridic?

Chiar ma gandeam ca de mult nu am mai scos la vanzare niste site-uri si domenii, asa ca azi zic eu sa va uitati putin peste AutoAsig si Avocatul, de nisa, curate si cel pe nisa juridica se da cu pagina de FaceBook, ai de raspuns la sute de mesaje daca esti in domeniu, deci zeci de clienti poti avea lejer in fiecare luna! Cam asta e treaba cu cele doua site-uri car esper sa-si gaseasca un proprietar care vrea sa duca proiectele mai departe, e pacat de ele sa ramana in stadiul asta.

De ce renunt la ele? Pur si simplu nu ma atrage subictul, se vede de pe Club Seo ca daca vreau pot sa scriu, dar nu vreau sa fac din cele doua site-uri o harababura, nu ar merita. Asa ca sper sa gasesc pe cineva care stie ce vrea, le pot da evident separat, pot sa asigur transfer rapid de la Godaddy, deci va astept cu oferte de pret. Daca este un pret convenabil, care sa acopere o parte din munca si investitie, e ok – batem palma!

Bloguri profitabile