Nu stiu cum am facut si iar am mai trecut peste un an, parte amai putin buna este ca desi a trecut anul, nu prea am reusit sa-mi fac planul la scris, am abandonat site-ul ClubSeo, am diluat continutul asa de mult, incat practic am de munca anul acesta de doua ori mai mult ca in anul trecut. Acum stau si ma gandesc daca merita sau nu sa fac UpDate la ultima versiune de WordPress sau sa mai astept. Oricum alinierea stanga-dreapta nu mai revine [ acel Justify ], asa ca o fac mereu manual!

Alt an de rascruce pentru ClubSEO

De ce nu mai scriu despre seriale turcesti pe site, ma intreba de curand un colaborator. iar eu i-am explicat ca din pacate nu le mai urmaresc, iar eu sa scriu din ce gasesc pe net, chiar nu am chef – cel putin nu anul asta. Am decis sa ma gandesc la ceva mai rentabuil din punct cde vedere financiar, sa scriu despre o categorie noua de subiecte – o sa dezvalui mai tarziu planul, sau pentru cine are chef sa citeasca, isi va da singur seama despre ce o sa scriu mai departe.

Am creat site-ul in octombrie 2015, deci anul trecut a facut trei ani de viata si peste 1000 de articole unice. Nu stii de ce dac am eu impresia ca nu am o structura chiar ok la site, e doar o impresie a mea, fara sa mai zic ceva de numele site-ului si ce am facut eu din el. Asa-i in viata, te lasi purtat de val si pe urma zici ca banii nu sunt totul, dar dupa ei ai alergat si zici asta abia cand ii ai deja in buzunar!

ClubSEO Romania