Am inteles ca PSD-ul era gelos pe Traian Basescu si a lui colega de partid, doamna Udrea, asa ca a apelat la serviciile domnisoarei Alexandra Corina Bogaciu de 27 de primaveri, devenind astfel partidul cu cea mai dotata membra de partid, iar Parlamentul va avea cele mai mari … sanse de a deveni ridicol. Daca Itlia a avut Ciociolina sa, de ce sa nu avem si noi Corina noastra? Fara a face nicio legatura intre cele doua reprezentatnte demne ale poporului, deci nu trageti concluzii abuzive, pripite.

Alexandra Corina Bogaciu deputatul PSD cu cele mai mari sanse in politica

Daca ma intrebati pe mine, Alexandra Corina Bogaciu deputatul PSD cu cele mai mari sanse in politica de azi. Este tanara, este inteligenta – altfel nici nu avea cum sa ajunga in Parlament, deci ce sa o mai lungesc, cea mai dintre cele mai din tara asta, nu-i asa? PSD-ul vrea sa-si adjudece toate premiile, de la partidul cu cei mai corupti membri, la partidul cu seful condamnat penal, de ce sa nu aiba si cea mai tare deputata de pana acum?

Cautam o poza noua cu Alexandra Corina Bogaciu sa o punem si noi pe site, dar fie sunt deja publicate, fie sunt asta de neafisat pe un site decent, incat a,m ales sa punem un colaj gasit pe un alt site. Ba m-am razgandit, nu mai pun eu nicio poza, ca nu suntem site de can – can, nu-i asa? Pana la urma suntem aici sa facem politica sau ce?

Alexandra Corina Bogaciu

Alexandra Corina Bogaciu deputatul PSD cu cele mai mari sanse in politica